Valitse itsellesi sopiva tunti, kokeile rohkeasti ja innostu!

Jos olet aloitteleva liikkuja ja epäröit mikä olisi sinulle parhaiten soveltuva tunti; ota yhteyttä sähköpostitse (info@funwellness.org) niin autamme sinut alkuun.

Syyskauden aikataulu liikuttaa ajalla 15.8.-10.12.2023

Jatkossa kaikki tunnit tullaan pitämään Huoltokadun tilassa, se on toivottu uudistus sekä asiakkaiden että ohjaajien kannalta.


Syksyn aikataulussa sinua liikuttaa Eeva ja Niina, mutta uusiakin kasvoja on mukana!

Riina Sommarberg joogaa syyskaudella sunnuntai-iltaisin.

Ihana Saara Julkunen on saatu takaisin mukaan ohjaajaporukkaan ja hän ohjaa keskiviikon hotyin jooga tunnin.

Kirsi ”Kipa” Kaasalainen on uusi kouluttautunut Kangoo Jumps ohjaajamme! Kipan iloinen ja energinen hyppytunti on syyskaudella torstai-iltaisin. Tunti sopii kaikentasoisille hyppilöille; aloittelevista konkareihin.

Heidi Haapiainen toimii vuorottelevana ohjaajana keskiviikon kiinteytystunnilla.TÄRKEÄÄ TIETOA TUNTIVARAUKSISTA:

  • Suosittelemme varaamaan paikan tunnille
  • Käytössämme on Avoinna24-palvelu. Luo tunnukset, kirjaudu palveluun ja ilmoittaudu tunneille. (Samoilla tunnuksilla voit kirjautua verkkokauppaamme)
  • Ajanvaraus tunneille sulkeutuu tasan 2h ennen tunnin alkua. Tunti näkyy kuitenkin ajanvarauksessa eikä siihen voi ilmoittautua. Siinä tilanteessa voit oikein hyvin ilmestyä paikalle.
  • HUOMIOI mikäli tuntia ei näy ajanvarauksessa, se ei toteudu tai on peruttu!
  • Tunti häviää näkyvistä sen alettua
  • Mikäli tunti peruuntuu esim. ohjaajan sairastuttua; tunnille ilmoittautuneille lähtee ilmoitus sähköpostitse.

Verkkopalvelut ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat liikkua kotona!

Voit ostaa verkkopalveluita kätevästi verkkokaupastamme! Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kirjautumaan verkkoalustalle ja voit aloittaa oman liikuntahetkesi! Siellä missä halua! Silloin kun haluat!

VERKKOTREENIT. Käytössäsi on 7 lajia, joita voit katsoa ja treenata haluamallasi tahdilla neljän viikon ajan! Tämä kokonaisuus on nyt vain 24,90€.

Mikäli pidät erityisesti YinJoogasta, tarjoamme sinulle YinJooga verkkotuntipakettia ja voit joogata haluamassasi paikassa kotona tai vaikkapa mökin rauhassa.

Koska haluamma liikuttaa ja luoda hyvinvointia ihan kaikille; soveltavan liikunnan SunRuutu -liikuttaa sinua tai läheistäsi kotona verkon välityksellä!