Valitse itsellesi sopiva tunti, kokeile rohkeasti ja innostu!

Jos olet aloitteleva liikkuja ja epäröit mikä olisi sinulle parhaiten soveltuva tunti; voit ottaa yhteyttä sähköpostitse niin autamme sinut alkuun.

Kevätaikataulu 9.1. – 15.5.2023

TÄRKEÄÄ TIETOA TUNTIVARAUKSISTA:

  • Suosittelemme varaamaan paikan tunnille
  • Käytössämme on Avoinna24-palvelu. Luo tunnukset, kirjaudu palveluun ja ilmoittaudu tunneille. (Samoilla tunnuksilla kirjaudutaan verkkokappaamme)
  • Ajanvaraus tunneille sulkeutuu tasan 2h ennen tunnin alkua. Tunti näkyy kuitenkin ajanvarauksessa eikä siihen voi ilmoittautua. Siinä tilanteessa voit oikein hyvin ilmestyä paikalle.
  • HUOMIOI mikäli tuntia ei näy ajanvarauksessa, se ei toteudu tai on peruttu!
  • Tunti häviää näkyvistä sen alettua
  • Mikäli tunti peruuntuu esim. ohjaajan sairastuttua; tunnille ilmoittautuneille lähtee sähköpostilla ilmoitus

Verkkopalvelut ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat liikkua kotona!

Voit ostaa verkkopalveluita kätevästi verkkokaupastamme! Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kirjautumaan verkkoalustalle ja voit aloittaa oman liikuntahetkesi! Siellä missä halua! Silloin kun haluat!

VERKKOTREENIT. Käytössäsi on 7 lajia, joita voit katsoa ja treenata haluamallasi tahdilla neljän viikon ajan! Tämä kokonaisuus on nyt vain 24,90€.

Mikäli pidät erityisesti YinJoogasta, tarjoamme sinulle YinJooga verkkotuntipakettia ja voit joogata haluamassasi paikassa kotona tai vaikkapa mökin rauhassa.

Koska haluamma liikuttaa ja luoda hyvinvointia ihan kaikille; soveltavan liikunnan SunRuutu -liikuttaa sinua tai läheistäsi kotona verkon välityksellä!