Valitse itsellesi sopiva tunti, kokeile rohkeasti ja innostu!

Jos olet aloitteleva liikkuja ja epäröit mikä olisi sinulle parhaiten soveltuva tunti; ota yhteyttä sähköpostitse (info@funwellness.org) niin autamme sinut alkuun.

Kevätkaudella liikumme monipuolisesti ja helposti! Kaikki suosikkituntisi löytyy Kouvolan ydinkeskustasta, Manskilta!

Liikutamme Sinua kevätaikataulun mukaan 8.1.-19.5.2024


Tanssista hotjoogaan; liikutamme sinua monipuolisesti ja ammattitaidolla! Sijaitsemme helppojen liikenneyhteyksien varrella ydinkeskustassa Huoltokadun tilassa.

Aloita kanssamme elämäsi liikuntakevät!

KUN TULET ensi kertaa tunnille, voit lunastaa verkkokaupasta kertamaksun/kortin, saat ostosta kuitin sähköpostiisi, jota näyttämällä pääset mukaan tunneille ja saat oman jumppakorttisi.


Kevään aikataulussa sinua liikuttaa Niina, Eeva, Kirsi, Saara ja Leena. Olemme kaikki kokeneita alan ammattilaisia ja valmiina palvelemaan juuri sinua!

Ihana Saara Julkunen ohjaa keskiviikon hot yin joogaa, suosittelemme lämpimästi!

Kirsi ”Kipa” Kaasalainen on uusi kouluttautunut Kangoo Jumps ohjaajamme! Kipan iloinen ja energinen hyppytunti on syyskaudella torstai-iltaisin. Tunti sopii kaikentasoisille hyppilöille; aloittelevista konkareihin.

Leena Suominen toimii vuorottelevana ohjaajana keskiviikon kiinteytystunnilla, jolla treenataan vaihtelevasti myös tuttua TRX-treenimuotoa. Vastusnauhalla tehty treeni sopii kaikenkuntoiselle liikkujalle ja laji on erinomainen tapa muokata kehon ongelmakohtia.

Kevätlukkarissa on torstaille lisätty pilates/kehonhuolto tunti. Pilates onkin suosikkituntejamme ja tämä torstain klo 17.40 tunti sisältää myös liikkuvuutta ja ryhtiä parantavia harjoitteita sekä venytyksiä.


TÄRKEÄÄ TIETOA TUNTIVARAUKSISTA:

  • Suosittelemme varaamaan paikan tunnille
  • Käytössämme on Avoinna24-palvelu. Luo tunnukset, kirjaudu palveluun ja ilmoittaudu tunneille. (Samoilla tunnuksilla voit kirjautua verkkokauppaamme)
  • Ajanvaraus tunneille sulkeutuu tasan 2h ennen tunnin alkua. Tunti näkyy kuitenkin ajanvarauksessa eikä siihen voi ilmoittautua. Siinä tilanteessa voit oikein hyvin ilmestyä paikalle.
  • HUOMIOI mikäli tuntia ei näy ajanvarauksessa, se ei toteudu eli on peruttu!
  • Tunti häviää näkyvistä sen alettua
  • Mikäli tunti peruuntuu esim. ohjaajan sairastuttua; tunnille ilmoittautuneille lähtee ilmoitus sähköpostitse.

Verkkopalvelut ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat liikkua kotona!

Voit ostaa verkkopalveluita kätevästi verkkokaupastamme! Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kirjautumaan verkkoalustalle ja voit aloittaa oman liikuntahetkesi! Siellä missä halua! Silloin kun haluat!

VERKKOTREENIT. Käytössäsi on 7 lajia, joita voit katsoa ja treenata haluamallasi tahdilla neljän viikon ajan! Tämä kokonaisuus on nyt vain 24,90€.

Mikäli pidät erityisesti YinJoogasta, tarjoamme sinulle YinJooga verkkotuntipakettia ja voit joogata haluamassasi paikassa kotona tai vaikkapa mökin rauhassa.

Koska haluamma liikuttaa ja luoda hyvinvointia ihan kaikille; soveltavan liikunnan SunRuutu -liikuttaa sinua tai läheistäsi kotona verkon välityksellä!