OmaKoutsi-palvelut

OmaKoutsi-palvelu on suunnattu kaiken ikäisille Kouvolan alueen senioreille, kehitysvammaisille ja jokaiselle, joka haluaa aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta tarvitsevat siihen kannustusta ja tukea. Yksin liikkuminen ei onnistu tai aloittaminen vaan tuntuu ylivertaisen vaikealta. Syynä voi olla esim runsas ylipaino, mielenterveyden pulmat tai laiskuus.

Autamme sinut liikkumisen alkuun! Mikäli haluat jatkaa tavoitteellisempaa liikkumista, personalt trainer tekee sinulle soveltuvan ohjelman ja liikunnasta tulee osa arkeasi.

Palveluitamme ovat kotikäynnit, liikuntahetket ulkona tai vaikka lähialueen kuntosalilla. Räätälöimme Sinulle tai läheisellesi oman olon, toimintakyvyn ja kunnon mukaan miellyttävän liikuntahetken, jossa hymy irtoaa ja mieli virkistyy.

Ota yhteys ja voimme aloittaa heti! Ensimmäinen tapaaminen on tutustuminen ja kartoitus, mikä olisi hyvä liikuntamuoto?

OmaKoutsi -palveluista tarjolla on kertamaksu, 5xkortteja sekä 10xkortteja. Toiminta-alueena Kouvolan alue (Kouvolan keskusta, Kuusankoski, Koria, Valkealan kk) Liikutamme myös kauempana, tuolloin hintaan lisätään matkakorvaus.

Kysy lisää OmaKoutsi -palvelusta info@funwellness.org

OmaKoutseina toimivat Niina Mäki ja Eeva Uusitalo

Huom! Toiminta tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla ja henkilökohtaisilla vakuutuksilla. Mikäli tarvitset perustoiminnoissa henkilökohtaista avustajaa, voi hän olla mukana apuna (esim. uimahallissa peseytyminenja pukeutuminen) OmaKoutsi toiminta on vaitiolovelvollista toimintaa.