Aikataulun mukaiset ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla vallitsevan koronatilanteen vuoksi alustavan arvion mukaan 30.4.2020 asti (Huoltokatu, Puosilantie ja Tommolankadun TFW-tunnit. Powergym kuntosali palvelee 24/7)

Haluamme liikuttaa Sinua tästä erikoisesta tilanteesta huolimatta ja olemme aloittaneet verkkotreenien julkaisemisen. Ensimmäinen verkkotreeniviikko on takana ja ihanaa palautetta olemme saaneet liikkuvilta asiakkailtamme! Olemme kiitollisia kaikille tähänastisesta rakentavasta palautteesta, sillä tähän emme ole saaneet minkäänlaista koulutusta 🙂 🙂

Verkkotreenit julkaistaan aamuisin klo 9-9.15 ja ovat katsottavissa seuraavan päivän iltaan klo 21 asti. Voit siis fiilistellä ja liikkua kanssamme olohuoneessasi ruhtinaalliset 36 tuntia. Varaa paikkasi ja liiku silloin kun sinä ehdit.

Verkkotreenien kesto on yleisesti noin 30minuuttia, mutta kesto voi hieman myös vaihdella. Joitakin poikkeuksia on mm. YinJooga! Treenin keston näet Youtube-linkin avatessasi!

Verkkotreenit kuuluvat kanta-asiakashintaan sekä kuukausikorttilaisille (määräajan).

10-korttilaisilta yksi treeni vie yhden merkinnän. Merkintä perustuu täysin luottamukseen; kun olet saanut korttisi täyteeen, voit ostaa uuden verkkokaupasta https://www.funwellness.org/verkkokauppa/

Jos olet uusi asiakas tai sinulla ei ole voimassa olevaa korttia. Lataa verkkokaupastamme kertamaksu, 10-kortin tai 1kk kortti. KAIKKI KERTAMAKSUT 10€ / 8€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

MITEN PÄÄSET MUKAAN VERKKOTREENIHIN

KANTA-ASIAKKAAT: Varaa paikkasi tuttuun tapaan avoinna24-palvelusta. Saat sähköpostiisi Youtube-linkin verkkotreenistä kun se avataan aamuisin klo 9.00.


KUUKAUSIKORTTILAISET: Voit varata paikkasi paikkasi tuttuun tapaan avoinna24-palvelusta kortin voimassaoloajan. Saat sähköpostiisi Youtube-linkin verkkotreenistä kun se avataan klo 9.00. Linkki on katsottavissa 36tuntia. Voit tehdä sen niin monta kertaa kuin haluat 🙂 Kun korttisi voimassaoloaika päättyy, lunasta uusi korttisi verkkokaupasta.

10-KORTTILAISET: Voit varata paikkasi paikkasi tuttuun tapaan avoinna24-palvelusta. Yksi verkkotreeni vie kortistasi yhden merkinnän. Saat sähköpostiisi Youtube-linkin verkkotreenistä, kun se julkaistaan aamulla klo 9.00. Linkki on katsottavissa 36tuntia. Voit tehdä sen niin monta kertaa kuin haluat 🙂 Kun 10-korttisi on täynnä, lunasta uusi verkkokaupasta.

SINULLE, JOLLA EI VIELÄ OLE KORTTIA: Lunasta korttisi verkkokaupastamme. Lähetä kuvakaappaus ostokuitista info@funwellness.org sähköpostiin. Luo tunnukset www.avoinna24.fi -palveluun ja varaa paikkasi verkkotreeniin. Saat sähköpostiisi Youtube-linkin verkkotreeniin kun se avataan klo 9.00

Mikäli haluat osallistua Kertamaksulla, toimi samoin. Osta kertakäynti nettikaupastamme, lähetä kuvakaappaus ostokuitista info@funwellness.org. Luo tunnukset www.avoinna24.fi-palveluun ja varaa paikkasi verkkotreeniin. Mikäli treeni on parhaillaan menossa, kerro siitä meille sähköpostissa niin lähetämme sinulle linkin treeniin. (Huom! linkki on avoinna 36h sen avautumisesta ajanvarauksessa. Mikäli olet saanut sen jälkeenpäin, katseluaikasi on lyhyempi.

Kysy rohkeasti lisätietoja!

Tilanne on meillekin uusi, harjoitellaan yhdessä 🙂

HALUATKO OMAA TILAA JA AIKAA LIIKUNNALLE?
OmatoimiTunti; tarjoamme Huoltokadun liikuntastudion käyttöösi!

Treenaa välineillä, tanssi vapaasti tai huolla kehoasi peilin avulla. Tule yhdessä perheesi kanssa, treenikamun sparraamana tai ihan itseksesi omassa rauhassa. Hygieeninen ja intiimi vaihtoehto juuri nyt!
Salimme välineet ovat käytössäsi: kahvakuulia, pumppisetti 2,5-20 kg levypainoja, TRX-nauhat, käsipainot 2 kg -5 kg, jooga-ja pilatesmattoja, bluetooth kaiutin ja suihkutilat suihku.

Vuorosi jälkeen, jätä käyttämäsi välineet niille varattuun paikkaan; puhdistamme ne huolella ennen seuraavaa käyttöä. Hygieniataso on huippuluokkaa.

OmatoimiTunnille saat halutessasi myös ohjaajan mukaan motivaattoriksi tai ohjaamaan liikkeitä!

Varaa oma aikasi heti tai kysy lisää info@funwellness.org

Olemme tehostaneet siivousta tiloissa ja toivomme asiakkaiden huomioivan seuraavat asiat:

  • TULE LIIKKUMAAN TERVEENÄ. Mikäli sinulle on vähäisiäkin flunssan oireita, jää kotiin äläkä harrasta minkäänlaista liikuntaa. Pysy kotona, lepää ja anna taudin mennä ohitse rauhassa. Jos vointisi heikkenee ja kaipaat neuvoa ja ohjeita, soita Kymsoten palvelunumeroon 116117
  • PESE KÄDET kun saavut tiloihin, myös kun poistut tunnilta. Käsidesinfiointi ainetta löytyy käytävästä seinälaitteesta.
  • Ota mukaasi oma jumppa-alusta
  • Huomioi liikkuva kaverisi, pidä turvaväliä vähintään 1m.
  • Mikäli sinulle tulee aivastus tai yskänpuuskahdus, laita kyynärvarsi suun eteen, pese kädet. Samoin niistämisen jälkeen

Toivotamme kaikille tsemppiä ja voimaa omatoimiseen liikkumiseen ja tähän erikoiseen kevääseen. Nautitaan ja keskitytään niihin asioihin mitä meillä on ja mitä voimme tehdä. Ei käytetä kaikkea aikaa murehtimiseen. Elämä voittaa!