Mitä on Personal Training?

Jos aloittelet kuntoilua, suosittelemme personal traineria, sillä hän neuvoo Sinulle oikean tavan aloittaa etkä satuta itseäsi esim kuntosalilla. Pääset heti oikeanlaisen treenin makuun ja kuntosi kasvaa kohisten. Lisäksi saat treeniohjelman, jonka avulla sinun on myös jatkossa helppo treenata itsenäisesti. Ruokavalio-ohjeet tukevat liikkumistasi ja vauhdittavat tavoitteeseen pääsyäsi.
Henkilökohtainen valmentaja kertoo sinulle, kuinka pääset jumitusvaiheesta eteenpäin. Uuden ohjelman avulla saat lisää tehoja treeniisi ja lihaksesi kehittyvät entisestään. Usein ihmiset myös kuvittelevat, etteivät jaksa yhtään enempää. On luonnollista ihmisen luonteelle, että luovutetaan siinä vaiheessa, kun pitäisi siirtyä epämukavuusalueelle. Voit yllättyä positiivisesti voimistasi, kun Personal Trainer kannustaa Sinut ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen.

Kenelle Personal Trainer?
Liikkuessa ongelmana saattaa olla se, että olet tottunut tekemään harjoitteesi tietyllä tavalla aina. Tämä ei välttämättä ole kovinkaan toimiva keino, sillä keho tottuu tietynlaiseen rasitukseen, eikä enää kehity, jos aina toistetaan samaa kaavaa. Personal Trainerin avulla pääset eroon vanhoista tavoistasi ja opit uusia, erilaisia liikkeitä, joiden avulla pystyt taas muokkaamaan kehoasi.
Tai ehkäpä olet ahkera jumppaaja, ja nyt haluat treenata maratonille. Tai kenties Sinulla on häät tai muut juhlat tulossa, ja haluat mahtua juhla-asuusi.
Tai kärsit erilaisista fyysisistä vaivoista tai rajoitteista, joihin kaipaat apua. Ihmisiä ja tilanteita on niin monenlaisia, että juuri yksilöllisellä ohjauksella päästään parhaisiin tuloksiin.
Personal Trainer suunnittelee treeniohjelman ja ruokavalion juuri Sinun tarpeitasi ajatellen, ei kenenkään muun.

Miksi aloittaisit Personal trainerin kanssa
Oli tavoitteenasi lihasten kasvatus tai laihtuminen, henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer rakentaa sinulle harjoitteluohjelman ja ruokavalion, joita noudattamalla saavutat tavoitteesi varmemmin. Ammattitaitoinen trainer opettaa kaikki liikkeet sinulle tarkasti, jotta teet ne varmasti oikein, eikä vahinkoja pääse sattumaan. 
Mikäli olet jo treenannut jonkin aikaa, mutta silti kaipaat treeniisi lisää tehoja tai tunnet junnaavasi paikallaan, Personal Trainer on oikea valinta.

Niina Personal Trainer

Olen pitkän linjan liikuttaja. NCA-kansainvälinen PT-koulutus takaa nykyaikaisen ja ammattimaisen otteen henkilökohtaiseen valmennukseen. Viimeisin koulutus on tältä vuodelta. Olen liikuntayrittäjänä toiminut vuodesta 2003 ja kuntosalilla henkilökohtaisena valmentana lähes yhtä kauan. Olen ohjannut pienvalmennusryhmiä, tyhy-ryhmiä ja yksilöllisesti lähes yhtä kauan. Myös ryhmäliikuntaohjaajana olen työskennellyt yli 20 vuotta. Tanssinopettajana ja tanssijana olen saanut toimia myös pitkään.


Mitä mietit? Ota yhteyttä minuun
Aloita kanssani turvallisesti. Motivoin aidosti ja saan sinut ylittämään itsesi, sinun lähtötilanteestasi. Haluan sinulle hyvän olon ja tavoitteeseesi pääseminen on minunkin tavoitteeni. Tiedän mitä teen ja monet tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet vuosien varrella elinikäisen hyvän olon valmennukseni jälkeen.
Tulen kotiisi tarvittaessa, menemme kuntosalille tai lenkkipolulle. Kerro toiveistasi ja tavoitteistasi, niin aloitetaan heti!