Ohjaajamme ovat monipuolisesti koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia.

Meistä jokainen omaa vuosien ohjauskokemusta ja asiakkaamme saavat liikuntaelämyksiä suurella sydämellä!

Energinen ja iloinen ohjaajoukkomme <3

Niina Mäki

Toinen pala FunWellness voimakaksikosta. Kokemusta liikunta-alasta jo yli 20 vuotta mutta silti intoa riittää joka kerta stagelle päästessään. Tanssista saa energiaa ja joogasta sisäistä voimaa, jota on helppo jakaa muillekin. Motivoiva PT-ohjaaja, Personal training also in English.

Eeva Uusitalo

FunWellness kaksikon toinen puolikas.
Energinen ryhmäliikuntaohjaajamme, joka ei jää sanattomaksi missään tilanteessa. LifeCoaching on Eevan taitavaa käsialaa ja osaa sen hienosti.
Monipuolisuus on Eevan Super-taito; monipuolinen liikunta tausta ja kokemus ohjaustyöVahvaa osaamista löytyy liikunnan lisäksi kokonaisvaltaisen hyvinoinnin edistämisestä ja ihmisten auttamisesta.

Riina Sommarberg

Riinan vahvaa osaamisalaa on joogatunnit. Hän ohjaa syyskaudella hotjoogaa sunnuntaisin. Riinan rauhallinen ja lempeä persoona ohjaajana luo levollisen tunnelman tunneilla. Tervetuloa joogaamaan ja palautumaan arjesta.

Saara Julkunen

Saara, liikunnan pitkänlinjan ammattilainen ei taida esittelyjä kaivata. Super-lahjakas ja monipuolinen liikunnan ammattilainen. Saara ohjaa syyskaudella keskiviikon hotyin joogan.

Heidi Salokivi

Heidi on monipuolinen liikunnan ammattilainen ja hän taitaa upeasti lihaskuntotunnit. Heidi toimii vuorottelevana ohjaajana keskiviikon kiinteytystunnilla ja tuurailee tarvittaessa muitakin tunteja. Heidin päätyö on liikuttaa Kouvolaisia kaupungin palveluksessa ja iloksemme hän on myös meidän ohjaajatiimissä.

Kirsi ”Kipa” Kaasalainen


Olemme asiakaslähtöinen tiimi, ja rakastamme työtämme ja asiakkaitamme.

Tervetuloa tunneille sellaisena kun olet!