Mitä LifeCoaching on?

Valmennuksessa autan sinua tekemään oivalluksia, selkiyttämään omat toiveesi ja tavoitteesi sekä rakentamaan toimintasuunnitelmaa niiden saavuttamiseksi. Voit valmennuksessa testailla erilaisia valintoja mielikuvaharjoituksin, päästää irti menneestä ja haitallisista tunteista, löytää vahvuutesi ja todellisen minäsi. Valmentajan avulla pystyt tarkastelemaan omaa elämääsi turvallisesti ammattilaisen kanssa, silloin kun et välttämättä ole terapia-avun tarpeessa. Minä kysyn ja kuuntelen, sinä kerrot ja oivallat.

Kenelle sopii?

Life Coaching sopii sinulle, joka kaipaat apua ja tukea jonkin sinulle tärkeän tavoitteen kirkastamiseen ja rohkeutta sen saavuttamiseen, elämäntapamuutokseen, työ- ja uravalintoihin, ajanhallintaan, itsetunnon parantamiseen tai vaikka parisuhteen kiemuroihin. Coaching on erityisen hyödyllistä elämän muutostilanteissa, silloin kun elämä muuttuu odottamatta tai tunnet että kaikki ei ole ihan kohdallaan.

Mihin Life Coaching perustuu?

Valmennus perustuu positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeisyyteen, kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen sekä NLP harjoituksiin . Valmennuksessa keskitytään valmennettavan vahvuuksiin ja voimavaroihin sekä positiiviseen lopputulokseen ja tteella saadaan muutosta ajattelu- ja toimintamalleissa aikaan yleensä jo muutamalla valmennuskerralla.

Valmennuksen hyödyt

⦁ Itsetuntosi ja itseluottamuksesi paranevat
⦁ Omat tavoitteesi ja arvomaailmasi kirkastuvat
⦁ Löydät todellisen minäsi – tiedät kuka olet ja mitä haluat
⦁ Uskallat mennä kohti unelmiasi ja tehdä ratkaisevia valintoja
⦁ Voit paremmin psyykkisesti ja fyysisesti
⦁ Ihmissuhteesi ovat antoisampia ja mutkattomampia
⦁ Alat elämään omannäköistäsi elämää

Miten usein valmennus jatkuu?

Valmentajalla voit käydä niin useasti ja sillä rytmillä kuin sinusta tuntuu hyvältä. Yleensä tapaamiset ovat 1-2 viikon välein ja yksi valmennus kestää 1 tunnin (1. tapaaminen 75min). Suosittelen neljän valmennuskerran kokonaisuutta, mutta halutessasi voit myös ostaa yksittäisiä valmennuksia.

Valmennus toteutetaan sovitussa paikassa joko Huoltokatu 7 Liikuntastudiolla tai muussa asiakkaan kanssa sovitussa paikassa (Kouvola, Valkeala, Koria, Kuusankoski) Liikun myös kauemmas, tuolloin matkakorvaus listätään valmennuksen hintaa,

Etäisyys ei ole este; valmennan myös puhelimitse tai esim. WhatsUpin/Messengerin/puhelimen välityksellä. Halutessasi voimme yhdistää ulkoilun ja valmennuksen, teen kävelyvalmennuksia Kouvolan alueella.

Eeva Valmentajana

Olen Eeva Uusitalo, Sairaanhoitaja AMK, Työvalmentaja, LCF® Life Coach, perheenäiti, ryhmäliikuntaohjaaja sekä yrittäjä.
Valmentajana olen lämminhenkinen kuuntelija ja taitava tsemppaaja. Energinen luonteeni ja elämänilo välittyy kaikessa tekemisessä.
Minulla on laajaa ja monipuolista osaamista ihmisen hyvinvoinnin tukemiseen ja terveyden edistämiseen.
YOU ONLY LIVE ONCE Missioni on saada ihmiset voimaan paremmin, nauttimaan ja elämään omannäköistä elämää!