Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
38
Aloita
This kurssi is currently closed

Lämpimästi tervetuloa YinJooga tunneille. YinJooga on erittäin rauhallista, hidasta ja passiivista liikuntaa ja kehonhuoltoa. Tämän lisäksi se hoitaa mieltä; sinulla on aikaa pysähtyä omien ajatustesi äärelle ja kuunnella kehosi tuntemuksia. Se on parhaimmillaan hyvin meditatiivinen harjoitus.

Yin joogalla pääset syvemmälle kehossa oleviin kireyksiin ja jumeihin. Liikeiden vaikutuksesta olosi rentoutuu ja lihakset pysyvät lempeästi pehmeinä. Nivelten liikelaajuudet paranevat ja tunnet harjoituksen jälkeen olosi helposti ryhdikkääksi.

Kurssi kesto on 28 päivää. Voit tuona aikana tehdä ohjattuja harjoituksia omaan tahtiisi niin usein kun kehosi kaipaa huoltoa ja mielesi rauhoittumista.

Ohjaajana tunneilla toimii Sanna

Kurssi sisältää neljä noin tunnin mittaista harjoitusta. Niissä tehdään kaikille soveltuvia “passiivisia” asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin; jänteisiin, nivelsiteisiin ja rustoihin, jotka ovat muutoin vaikeita aktivoida ja aukaista.

Asanoissa pysytään useiden minuuttien ajan ja rentoudutaan syvän hengityksen avulla. Samalla energia ohjautuu syvälle sidekudoksiin ja energiavirtaus parantaa sisäelinten toimintaa.

Kategoriat: