FunWellness yleiset tilaus- ja maksuehdot 

Tilaus- ja maksuehdot ovat voimassa 1.8.2020 alkaen toistaiseksi. Ostaessasi kurssin tai varatessasi osallistumisoikeuden kurssille, sitoudut alla oleviin ehtoihimme.

FunWellness varaa oikeuden muuttaa ja muokata tilaus- ja maksuehtoja. Asiakkaan tulee aina tutustua kulloinkin voimassa oleviin ehtoihimme.

Tilaus- ja toimitustavat

Sunruutu-verkkovalmennukset ovat pääsiassa verkossa toteutettavia koulutuksia ja valmennuksia. Kursseille ilmoittaudutaan ja osallistumisoikeus niihin ostetaan FunWellness-verkkosivustolla (www.funwellness.org) sijaitsevasta verkkokaupasta. FunWellness-verkkokaupasta ostetuista kursseista emme peri erillisiä toimituskuluja.

Kaikki verkkokaupan kautta ostetut kurssit vahvistetaan automaattisella tilausvahvistuksella, joka lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilausvahvistuksen lähettämisen edellytyksenä on toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittaminen tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Toimitus ja kuukausitilaus

Ensimmäisen kuukauden hinta veloitetaan välittömästi tilauksen yhteydessä. Tilauksen on oltava voimassa 24 h ennen tunnin alkua, jotta osallistuminen sille voidaan varmistaa. Ensimmäisen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, jollei sitä peruuteta ennen eräpäivää. Veloitus tapahtuu kuukauden välein saman maksuvälineen kautta, jolta ensimmäinen maksu on suoritettu. Tilauksen peruuttamiseksi tai maksutavan muuttamiseksi ole yhteydessä FunWellness-asiakaspalveluun ennen maksun erääntymistä.

Vastuut ja velvollisuudet

SunRuutu-verkkotreenien materiaaleja tai linkkejä ei saa jakaa kurssin ulkopuolelle, ellei siitä ole myyjän kanssa erikseen sovittu. Verkkokauppa ei ole vastuussa mihinkään palvelun tai koulutuksen käyttöön tai ohjaukseen liittyvistä esine- henkilö- tai muista vahingoista.

Verkkokaupalla on oikeus peruuttaa tilauksen voimassaolo välittömästi näiden ehtojen vastaisen toiminnan johdosta. Ehtojen vastaisen toiminnan vuoksi peruttuun tilaukseen liittyviä maksuja ei hyvitetä.

Peruutusoikeus- ja tyytyväisyystakuu

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tämä ei kuitenkaan koske sähköisten asiakirjojen, verkkokurssien tai vastaavien palveluiden tilauksia, mikäli tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun asiakas on tilausvahvistuksessa tai muulla tavoin saanut digitaalisen tuotteen tai palvelun latauslinkin tai tunnukset palveluun.

Kuluttaja-asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa ilmoittautuminen kurssille 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta, mikäli tilatun tuotteen lähetys ei ole käynnistynyt, tilattu tuote ei ole vielä asiakkaan saatavilla tai asiakas ei ole vielä maksanut tilausta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella osoitteeseen info@funwellness.org

Mikäli asiakkaalle tulee jokin yllättävä este kurssille osallistumiseen tai hän joutuu jättämään kurssin kesken, pyrimme löytämään kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun esimerkiksi siirtämällä osallistumisoikeuden jollekin toiselle kurssillemme tai kurssin seuraavaan toteutuskertaan.

Ongelmatilanteet

Mikäli ilmoittautumis- tai ostotilanteessa ilmenee ongelmia, suosittelemme ottamaan meihin pikaisesti yhteyttä lähettämällä viestin osoitteeseen info@funwellness.org. Pyrimme vastaaman viesteihin ja ratkaisemaan havaitut ongelmat mahdollisimman pian.